ubat tahan lama paling berkesan dan selamat

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

Adakah anda berasa kurang keyakinan kerana tidak dapat memuaskan wife? ni kami berikan ubat tahan lama paling berkesan dan selamat
Sememangnya masalah Kesihatan Alat Kelamin Bukanlah Satu Perkara Remeh. Ia perlu dijaga sentiasa supaya dapat berfungsi dengan sempurna bila-bila diperlukan!

spray tahan lama xgene Penjagaan jantan merupakan krim formulasi Tongkat Ali (bukan ubat kuat) untuk menyegarkan, menguatkan dan memantapkan alat kelamin jantan. Terbukti secara klinikal serta mendapat persijilan halal dari JAKIM dan kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.

ubat tahan lama paling berkesan dan selamat di maaysia

Xgene Royale diformulasi oleh Pakar Sakit Tuan No. 1 Di Malaysia, Dr. Ismail Tambi, untuk penjagaan alat kelamin jantan dengan cara herbal dan selamat.

“Saya sendiri sudah menjalankan kajian terhadap produk ini dan ternyata, ia tidak mempunyai sebarang unsur mengarut yang boleh mencederakan atau mendatangkan kesan sampingan kepada penggunanya.”

  • Metro Ahad.” Dr. Mohd Ismail Mohd Tambi A.M.T., M.B.B.S., D.R.M.

MANFAAT MENGGUNAKAN XGENE ROYALE

  1. Melancarkan pengaliran darah
  2. Membina otot zakar
  3. Mengembalikan prestasi anggota kelamin
  4. Mengekalkan keremajaan anggota kelamin
  5. Merangsang penghasilan sperma berkualiti
  6. Agen penjagaan dan pemantapan anggota kelamin
  7. Menghapuskan bakteria dan parasit di sekitar alat kelamin
  8. Menyegarkan dan melembutkan kulit di sekitar alat kelamin
spray tahan lama berkesan

KESAN SELEPAS 3 MINGGU
“Dalam masa 3 minggu, anda boleh hentak dekat dinding tau”…Dr Ismail Tambi

SOALAN LAZIM
Bila kesan penggunaan Xgene Royale dapat dilihat pada alat kelamin?
Kesan dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika ia digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

Adakah ia dapat MEMBESARKAN, MEMANJANGKAN dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?
Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.

Siapa yang harus mengunakan Xgene Royale?
Xgene Royale harus digunakan oleh setiap jantan bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

Xgene

Tongkatali

DrIsmailTambi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *