produk terbaik untuk membesarkan zakar anda

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

 

produk terbaik untuk membesarkan zakar anda

Bagaimanakah Bathmate berfungsi? Adakah ia berfungsi?

Bathmate (pam pembesaran zakar) berfungsi dengan membuat vakum di sekitar zakar. Apabila vakum meningkat – iaitu, cecair dipam keluar dari silinder yang mengelilingi zakar – tekanan yang terhasil menarik darah ke dalam bilik erektil, memanjangkan batang penis ke kapasiti maksimumnya. Terima kasih kepada keanjalan tisu zakar, ada secara semula jadi ruang yang baik untuk pengembangan yang serupa dengan tayar yang terlalu tinggi.

Saya dapati 6 jurnal perubatan (petikan di akhir) yang menyokong teori penambahan zakar di atas dengan tekanan atau daya tarikan. Kebanyakan jurnal perubatan ini adalah mengenai ujian kehidupan sebenar. Oleh itu, anda harus memberi laporan ini lebih berat daripada tinjauan yang anda lihat di seluruh internet.

Apa yang istimewa mengenai Bathmate? Kenapa tidak pilihan lain yang lebih murah?

produk membesarkan zakar lelaki

produk membesarkan zakar lelaki

Walaupun sains di sebalik pam zakar Bathmate agak mudah, bahagian-bahagian pengadun untuk menjaga pertimbangan keselamatan dan saiz yang mencukupi tidak. Untuk mengelakkan risiko kecederaan dan hasil suboptimal, adalah bijak untuk pergi dengan jenama terkenal seperti Bathmate. Walaupun dengan Bathmate, anda perlu mengikut jadual yang disyorkan untuk mendapatkan keputusan yang baik tanpa sebarang risiko kecederaan.

produk terbaik untuk membesarkan zakar

Sistem ProExtender
Michael Young
Lelaki boleh terdiri daripada dua jenis: penanam dan penunjang. Yang pertama adalah mereka yang mempunyai

penis yang pendek,

tetapi ketika mereka menjadi tegak, mereka biasanya tumbuh lebih lama. Para penunjang adalah orang-orang yang penisnya panjang apabila lembab tetapi mereka tidak dapat membesarkannya apabila tegak. Zakar semacam itu hanya dipenuhi dengan darah tetapi tidak bertambah panjang. Atas sebab ini, adalah salah untuk menilai saiz zakar hanya bergantung kepada panjangnya dalam keadaan lembut. Lelaki biasanya berminat dengan saiz purata zakar ereksi. Nah, sebagai peraturan, ia berkisar antara 5 dan 6 inci (12.7cm-15.2cm). rata-rata lilitan zakar ereksi adalah kira-kira 4-5 inci (10cm-12.5cm), manakala saiz rata-rata zakar lembik adalah 3.6 inci (9.16cm).

Menurut kajian, hanya 2.28% lelaki mempunyai zakar yang sangat kecil, dan, dengan menghairankan, 2.28% lelaki mempunyai zakar yang terlalu besar. Kebanyakan lelaki mempunyai zakar purata tanpa mengira etnik. Terdapat keadaan seperti zakar dengan selekoh. Ini bermakna bahawa zakar tidak dapat dibengkokkan sama ada ke kiri atau ke kanan, ke atas atau ke bawah dalam keadaan tegak. Seorang lelaki adalah otot, bukan “tulang”, jadi mungkin cenderung membengkok ke arah mana-mana. Apabila bengkoknya terlalu kelihatan, pemiliknya mungkin memerlukan rawatan perubatan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *