3 petua orang lama membesarkan zakar

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

3 petua orang lama membesarkan zakar

petua orang lama adalah dengan menggunakan

1.air liur basi,caranya adalah dengan mengurut zakar selepas bangun tidur urut dan tarik zakar semasa urut

petua orang lama membesarkan zakar

petua orang lama membesarkan zakar

2 dengan menggunakan daun jarak

daun jarak juga digunakan untuk membesarkan zakar jika mengikut petua orang tua tua dulu tetapi tidak dapat dibuktikan secara saintifik

daun jarak besarkan zaka 2

adakah daun jarak besarkan zakar

3.Menggunakan teh basi

teh basi

adakah teh basi besarkan zakar anda

 

teh basi juga digunakan untuk membesarkan zakar berikut adalah tip besarkan zakar dengan teh basi

1. Cari jenis teh yang betul
Pada dasarnya jenis teh yang digunakan untuk Memperbesar alat vital adalah jenis teh hijau, di mana jenis teh ini memang sejak dahulu diperaya mampu memberikan kesan yang lebih bagus dari pada teh hitam ataupun jenis teh lain.
Walau bagaimanapun, pada masa ini teh yang dijual di pasaran merupakan jenis teh hijau yang dikemas dalam bentuk teh celup atau teh hijau yang sudah di sedemikian rupa, seperti ditambah dengan rasa-rasa tertentu atau penambahan tanaman tertentu yang membuat khasiat dari penggunaan teh hijau yang telah diolah sedemikian bentuk ini dipercayai dapat mengurangkan keberkesanannya.
Oleh itu. jenis teh hijau yang sangat dianjurkan dalam melakukan cara membesarkan zakar dengan teh basi ini adalah jenis teh hijau yang bentuknya masih dalam bentuk yang lebih sempurna (masih dalam bentuk daun) atau yang lebih dikenal dengan teh saring atau teh kasar.

adakah teh basi besarkan zakar

adakah teh basi besarkan zakar

2. Rebus Basi Teh Basi
Baiklah selain mempunyai jenis teh yang digunakan sebagai cara untuk memperbesar zakar dengan teh basi, langkah seterusnya yang dapat anda lakukan adalah membuat adonan teh basi. Membuat adunan teh basi sebagai ramuan pembesar alat vital lelaki pada dasarnya sangat berbeza dengan menggunakannya untuk minuman, dimana dalam pembuatan ini anda tidak perlu mencampurkan zat-zat lain seperti pemanis, namun yang teh yang akan dibuat kali ini adalah teh tawar.
Baiklah untuk mendidih teh. Anda harus bermula dengan mendidih teh hijau dalam bentuk daun sebagaimana dijelaskan di atas, dalam dos 2 hingga 3 sendok makan dengan 400 hingga 500 ml air. Anda tidak perlu mendidih dalam jumlah yang lebih besar, memandangkan dos tersebut bertujuan untuk digunakan sekali. Selepas mendidih biarkan sejuk.

3. Tunggu sehingga ia benar-benar basi
Baiklah bagaimana membesarkan zakar dengan teh basi adalah untuk membuat rebusan teh di atas sehingga ia benar-benar basi. Selepas mendidih di atas, anda perlu menyimpan teh di tempat yang sejuk menggunakan teko atau bekas yang mempunyai penutup selama 5 hari akan datang.
Pada peringkat ini, ia sangat menentukan, di mana semasa proses ini teh akan mengalami proses kimia sehingga ia benar-benar menjadi basi. Banyak orang melakukan cara membesarkan zakar dengan teh basi namun hasilnya tidak optimum kerana kebanyakan mereka menganggap bahawa teh yang sudah basi adalah teh yang hanya didiamkan semalam saja.
4. Penyediaan Sebelum Merendam
Baiklah sebelum melakukan ini, yang merupakan pengurangan peralatan penting menggunakan teh basi direndam selama 5 hari sebelumnya, anda perlu membuat persediaan yang betul. Penyediaan pertama adalah untuk merendam alat kelamin anda dengan air hangat semasa urut.
Anda boleh melakukan proses ini selama kira-kira 10 hingga 15 minit. Sementara itu. tujuan dari merendam alat vital dengan air hangat ini adalah untuk membesarkan liang-liang alat vital anda, di mana pori-pori akan semakin membesar apabila terkena suhu yang lebih panas. Dengan membuka liang-liang gaya penting anda, bahan-bahan yang terdapat dalam ramuan teh yang basi akan mudah diserap.

5. Proses Penyerapan
Proses perendaman ini adalah proses teras bagaimana membesarkan zakar dengan teh basi. Anda boleh melakukan proses ini dengan menyeka alat kelamin anda dengan tuala selepas melalui proses perendaman dengan air suam. Selepas itu, mulakan kaedah ini dengan merendam teh penting anda dengan adunan teh basi yang telah disediakan sebelum ini. Semasa merendam, anda juga perlu melakukan urut urut pada alat kelamin anda.
Anda boleh melakukan aktiviti teras ini lebih lama daripada pemanasan, iaitu selama 15 hingga 25 minit. Apabila selesai, angkat alat kelamin anda dan bersihkan dengan air. Selepas kering, keringkan. Untuk memberi ini, anda harus menggunakan air sejuk, matlamatnya adalah bahawa liang-liang alat kelamin anda akan menyusut lagi.
6. membuat ramuan untuk keselamatan selanjutnya
Walaupun tidak termasuk dalam proses pembesaran alat penting dengan menggunakan teh basi, tetapi sekurang-kurangnya kaedah ini akan membantu anda untuk menjadi lebih konsisten dan lebih mudah bagaimana membesarkan zakar dengan teh basi ini. bagaimana, selepas anda menggunakan teh basi ini, isi dengan rebus teh baru selama 5 hari akan datang.
7. Lakukan secara rutin
Pada dasarnya, bagaimana membesarkan zakar dengan teh basi akan memberi anda manfaat ketara jika anda melakukan program ini secara teratur dan konsisten. Ramai orang tidak mendapat keputusan yang mereka mahu dengan melakukan kaedah pembesaran dengan melakukannya dengan teh basi tidak konsisten dan rutin.
Kebanyakan orang hanya melakukannya beberapa kali, di mana sebelum memberi keputusan, mereka telah berputus asa. Walau bagaimanapun, jika anda melakukannya dengan kerap, sekurang-kurangnya dengan melakukan ini selama 3 hingga 6 bulan, maka jangan terkejut jika saiz alat kelamin anda akan kelihatan lebih jantan.

berikut adalah beberapa cara yang anda boleh praktikkan untuk membesarkan zakar anda

1.Sentiasa tarik zakar anda selalu ini disarankan oleh dr ismail thamby sendiri untuk memanjangkan zakar

2.Jangan pakai spender ,gunakan boxer selalu supaya zakar tidak ditekan oleh spender dan menjadi kontot

3.Boleh cuba produk seperti pam bathmate

Kenapa Anda Perlu Seorang Bathmate?

petua dan tip besarkan zakar

petua dan tip besarkan zakar

Kebanyakan lelaki gagal dengan penambahbaikan saiz zakar mereka kerana mereka sedang mencari formula tipu  atau pil untuk melakukan kerja keras untuk mereka. Sebenarnya, seperti mana-mana senaman tetap di gym, zakar anda memerlukan senaman jika anda ingin melihat hasilnya

Bathmate adalah alat pembesaran zakar yang paling laris di dunia dengan banyak faedah tambahan. Pam ini menggunakan teknologi revolusioner baru dengan menggunakan kuasa air untuk tujuan pembesaran zakar. Dengan gabungan menggunakan pam Bathmate, air, dan senaman, anda akan mendapat senaman zakar penuh di dalam bilik mandi atau mandi.

Penggunaan harian boleh membantu untuk menjaga zakar anda dalam kesihatan yang tinggi, yang membawa kepada ereksi yang lebih keras, ereksi lebih lama dan peningkatan sebenar dalam peningkatan kepuasan seksual terhadap keyakinan diri dan keyakinan seksual anda.

Penyelidikan eksperimen yang dijalankan oleh pasukan kami dan menjelaskan bahawa pam hydro Bathmate terbukti menjadi yang paling berkesan, selamat, dan kos yang pernah dicipta oleh manusia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *