pam zakar guna air dari bathmate

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

pam zakar guna air dari bathmate,pam  HYDROMAX PUMP
Meningkatkan Saiz Zakar Anda berkesan jika guna hari hari !
Sekiranya anda serius mengenai pembesaran zakar dan bersedia memberikan usaha, Bathmate Hydro Pump adalah alat utama untuk membantu anda mencapai matlamat anda.

MENINGKATKAN PANJANG DAN besar zakar  anda ada customer saya guna sampai xmuat pam

Peranti ini boleh dipercayai dan boleh digunakan oleh mana-mana orang yang ingin meningkatkan saiz zakar anda.

pam zakar guna air terbaik dari bathmate

pam zakar guna air

pam zakar guna air terbaik

 

Peranti ini direka untuk keselesaan, keselamatan dan kecekapan. Termoplastik yang digunakan untuk mengeluarkan peranti ini adalah tahan lama. dan kuat .

pam jenis baru – 35% LEBIH POWER
Dengan memperkenalkan bahan-bahan baru ke dalam campuran, kami dapat mencipta sistem belos unik yang tidak hanya lebih kuat dan lebih tahan lama tetapi juga memberikan lebih banyak fleksibiliti, yang membolehkan anda untuk membuat sedutan yang lebih besar dengan usaha yang kurang.

Saiz belon dalaman juga telah meningkat dan bilangan convolutes dikurangkan memberikan anda pengalaman yang lebih selesa.

PADA PERCUMA REMOVABLE BARU
Penambahan pad keselesaan super baru kami telah menjadi wahyu dalam menyediakan meterai yang lebih ketat dan lebih selesa terhadap badan, ini bermakna kurang mengepam dan kehilangan kehilangan sedutan. Kelebihan luar sentuhan lembut merasakan hebat terhadap tubuhnya dan tiub dalam tegar memberikan perisai yang kuat dan kukuh di sekeliling zakar anda dari bahagian dalam belos. Pad keselesaan boleh ditanggalkan untuk pembersihan mudah dan kebersihan umum.

NEW SUPERFLOW LATCH VALVE
Perubahan yang paling penting, dan tentunya yang paling mencabar dari segi teknikal, ialah kejuruteraan injap baru yang mengawal aliran air keluar dari peranti. Dengan menambahkan selak baru (atau suis) ke injap, anda kini boleh menutup injap untuk mengelakkan air melarikan diri ketika mengisi. Perubahan kecil tetapi penting kini membolehkan anda mengisi peranti dengan hanya satu tangan yang meninggalkan yang lain bebas untuk menyusun diri anda atau mendapatkan aksesori anda.

Kami juga telah direka injap baru untuk memegang tekanan untuk lebih lama dan memperkenalkan mekanisme pelepasan tekanan perlahan untuk memastikan bahawa anda tidak melebihi pam, memastikan anda sentiasa selamat sepanjang masa.

PANDUAN PENGURUS METRIK & IMPERIAL
Panduan pengukur yang jelas di bahagian depan peranti telah direka semula untuk memasukkan kedua ukuran imperial dan metrik yang memberikan anda keupayaan untuk mengawal senaman zakar anda.

PANDUAN UKURAN HYDROMAX, SEMUA YANG ANDA PERLU TAHU

BAGAIMANA MENGGUNAKAN Pump HYDRO?
BATHMATE BOLEH DIGUNAKAN DALAM BATH UP atau SHOWER
Ikuti langkah-langkah ini atau tonton video untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara menggunakan bathmate dengan betul.

Bagaimana Menggunakan Bathmate di Pancuran
Bersantai di bilik mandi dengan air suam selama 5 minit.
Isikan pam dengan air suam. Tekan pada injap tekanan.
Letakkan zakar di dalam pam.
Tekan pam ke tulang kemaluan. Air dikeluarkan dari injap. Proses itu harus 15 minit 2-3 selang waktu 5 minit setiap satu.
Mampat injap utama untuk melepaskan tekanan. Selamat dari pam.

Cara Penggunaan pam zakar guna air di bilik air
Isikan tab mandi anda dengan air suam. Bersantai dengan merendam selama 5 minit.
Isikan pam dengan air. Letakkan zakar ke dalam pam.
Tekan pam ke tulang kemaluan. Air dikeluarkan dari injap. Proses itu harus 15 minit 2-3 selang waktu 5 minit setiap satu.
Mampat injap utama untuk melepaskan tekanan. Selamat dari pam zakar guna air

Berapa kerapkah saya menggunakan pam zakar guna air?


Kami mengesyorkan anda menggunakan bathmate selama 15 minit setiap sesi, gunakan sekurang-kurangnya sekali sehari. Keputusan terbaik diarkibkan dengan inflasi berulang dan deflasi 2-3 kali 5 minit setiap satu selama 15 minit. Anda akan kagum dengan perkembangan saiz zakar yang tegak dan lembab dan secara dramatik boleh meningkatkan prestasi anda. Penggunaan pam Bathmate akan memberi pengguna peningkatan panjang dan ketebalan.

Anda akan melihat keputusan kali pertama anda menggunakan pam zakar guna air dan yang kedua anda lepaskan. Bagaimanapun zakar anda perlahan-lahan akan berkurang dalam masa beberapa jam, ia bukan satu keajaiban dalam sekelip mata. Anda perlu komit untuk melakukannya. Ini bukan jalan cepat. Ia adalah maraton. Ia sama dengan latihan berat badan jika anda pergi ke gim selepas badan anda tidak kelihatan berbeza selain dipam untuk persembahan. Jika anda pergi ke gym tiga atau empat kali seminggu, anda akan mula melihat perubahan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *