alat senaman untuk abs

alat senaman untuk abs Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

alat senaman untuk abs rm 280 untuk opsyen sila hubungi amir 0148040578

alat senaman untuk abs
alat senaman abs murah

alat senaman untuk abs

alat senaman untuk abs

Mudah di gunakan di rumah anda bila bila masa sahaja

Abak Six Pack Care bangku latihan sangat berguna untuk membentuk abdominal anda.
Latihan perut boleh menguatkan abs anda dan mengurangkan pinggang anda.
Direka untuk menyediakan perkhidmatan terbaik dengan ruang minimum.
Baju latihan senaman Six Six Pack menggunakan gulung untuk memberikan urutan semasa anda bersenam dan membentuk badan anda.

alat senaman untuk abs
Gym AB Six Pack Care Latihan peralatan kecergasan mesinGym AB Enam Pack Care Latihan peralatan kecergasan mesin
Gym AB Six Pack Care Senaman peralatan kecergasan mesin

Anda juga boleh menggunakan bangku latihan senaman Six Six Pack Care untuk melakukan kerja-kerja press-up berkat pemegang pusatnya.
Dengan menggunakan Ab Six Pack Care juga boleh membolehkan anda berehat kepala dan leher anda dengan selesa semasa gulung menyediakan anda dengan urut ringan setiap kali anda bersenam.
Sistem ini lebih dari dua kali ganda berkesan seperti melakukan kerap duduk di lantai

yang biru hanya rm 280
tak perlu pergi gim mahal mahal untuk anda melakukan senaman abs dirumah sahaja

Dapatkan kesesuaian dan sihat dalam keselesaan rumah anda sendiri dengan alat ini – peralatan senaman pelbagai guna, pelbagai guna. Latihan kaki, dada, lengan, abs dan banyak lagi. Diperbuat daripada keluli berkualiti tinggi dan mempunyai bangku bangku sepenuhnya untuk ditambah.

alat senaman untuk abs

alat senaman untuk abs

Sesuai untuk pelbagai objek Dengan sintesis mesin senaman alat Penjagaan 2015 Six Pack Care X-Bike ver akan membantu anda menurunkan berat badan, melakukan penyingkiran badan dan penyembuhan selulit menjadikan tubuh anda menjadi tegang dan seksi. Mesin ini akan membantu penggunaan tenaga anda, kalori bebas, dengan itu merangsang lemak yang digunakan dengan

alat senaman untuk abs

alat senaman untuk abs, kawasan tertentu pada badan. Hanya berlatih semua latihan dan diulang dua kali dalam masa 10 minit dan senaman 4-5 hari seminggu, anda akan meningkatkan pinggang anda dengan berkesan, dan meningkatkan kekuatan yang paling pantas untuk bahagian lain badan. Menyokong mesin multi-sektor kolektif 7 episod 6 kawasan badan khusus penjagaan termasuk abdomen dan abdomen bahagian atas, perut tengah, perut bawah dan salib sisi 2. Dengan 7 tindakan di seluruh bahagian perut adalah pengecutan maksimum, punggung dan pinggang juga atlet. Memohon tindakan setiap hari adalah salah satu cara terbaik untuk melambatkan atau mencegah kemerosotan otot, tulang dan sendi yang merosot. Memperkukuhkan kesihatan Senaman yang kerap akan membantu otot belakang yang lebih kuat dengan meregangkan pergerakan otot dan menghalang sakit belakang, menguatkan sistem kardiovaskular, membantu memerangi mati pucuk, penyaman badan dan tenaga dalam jangka masa panjang dapat melambatkan proses penuaan, memanjangkan hayat manusia. Pada masa yang sama, membantu meredakan aliran darah ke setiap bahagian tubuh yang mengangkut oksigen dan bahan berkhasiat yang lain menyuburkan sel-sel dan mewujudkan tenaga untuk aktiviti manusia. senaman pengurangan selulit yang berkesan akan membantu menenangkan badan, menghilangkan lemak yang berlebihan di tempat seperti abdomen, pinggul, punggung, paha, lengan atas.

alat senaman untuk abs

alat senaman perut

alat senaman perut

Ciri-ciri alat alat senaman untuk abs

Pemijat kepala boleh laras
Tukang urut belakang lembut
Enam Spring membuat senaman Penjagaan Pakar Enam untuk menguatkan perut anda.
Empat latihan perut utama yang berbeza
Saiz panjang boleh laras. Pilih panjang yang sesuai untuk pengguna rendah atau tinggi
Bahagian latihan kaki & lengan. Terdapat tiga kuasa untuk dipilih
Kerusi yang selesa
Tali latihan
Berat alat: 12 kg
Pakej Dimensi: 82cm x 23cm x 35 cm
Warna: Merah atau Hitam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *