ubat gatal kulit di farmasi

ozpure
oz pure
Ozpure Cream / Krim Ozpure

OZPURE ORIGINAL DIRECT HQ

Anda ada masalah begini?
.
(+) Pakai krim gatal, hilang kejap pastu gatal lagi…
(+) Cucuk pun tak jadi apa…
(+) Pakai sabun gatal pun macam xde apa je…
(+) Sedar sedar dah 2 3 tahun masalah ni tak hilang2 lagi…
.
BOLEH dah nak pakai krim #OzPure ni…
.
7 SEBAB kenapa anda WAJIB cuba produk OzPure!…
.
✔ #OzPure ni dapat bantu kawal gatal eczema seawal 3 hari
✔ Bantu pedih gatal hilang dan terkawal,
✔ Kesan sisik tebal kemerahan menipis,
✔ Gabungan 5 kandungan semulajadi terbukti,
✔ Semulajadi, tanpa sebarang bahan terlarang,
✔ #PERCUMA Sabun Rawatan Kulit OzPure bernilai RM40
✔ #PERCUMA Penghantaran SM / SS hanya +RM5

Krim OzPure ni diciptakan khas utk kulit sensitif/eczema :

Minyak Zaitun – merangsang penyembuhan kulit dan mengekalkan kelembapan pada kulit

Oksigen Aktif – bertindak sebagai anti oksidan dan merangsang pelepasan asid laktik pada kulit untuk menghilangkan kegatalan

Shea Butter – bahan organik daripada pokok Shea untuk memberi kesan perlindungan pada kulit luar dan merangsang penyembuhan

Beeswax – bahan organik daripada lebah yang berfungsi sebagai agent anti bakteria, mengurangkan rasa pedih, dan anti keradangan

Peppermint Essential Oil – memberi kesan sejuk pada kulit dan mengatasi kepedihan akibat kulit gatal

.
#eczemacream #creamgatal #ubatgatal #eczema #ekzema #gatalkulit #kudis #eczemarelief #eczemababy #masalahkulit #ozpure #kulitsensitif #eczemababy #eczematreatment #eczemaskincare #masalahkegatalan #psoriasis

images (7)-0.jpg cf31fea5df3cd18c49c98ebaa94e04a5-1.jpg download (3)-2.jpg images (8)-3.jpg images (5)-4.jpg

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *