pemanjang zakar dan penis dan penis anda terbukti pro extender

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

pro-extender-panjang-zakar dan penis dan penis anda-300x244

ALAT PEMBESAR zakar dan penis dan penis anda  pro extender YANG TELAH TERBUKTI BERKESAN

Produk pemanjang zakar dan penis dan penis anda  Pro Extender – Pro Extender sangat mudah digunakan, tidak menyakitkan zakar dan penis dan penis anda dan boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja . Pro Extender memanjangkan saiz zakar dan penis dan penis anda anda  dan juga besarkan zakar dan penis dan penis anda anda .juga sebagai senaman zakar dan penis dan penis anda

Dengan memberikan daya tarikkan secara tetap pada zakar dan penis dan penis anda anda, sel-sel dibahagian zakar dan penis dan penis anda anda akan terbahagi dan menjadi berganda, dan seterusnya menambahkan  bilangan pada  tisu zakar dan penis dan penis anda anda . Pembesaran zakar dan penis dan penis anda akan berlaku secara kekal akan berlaku baik dari kepanjangan mahupun kelebaran hasil pemakaian dari Pro Extender.

Pro Extender merupakan satu kaedah yang selamat dan berkesan secara saintifik untuk memanjangkan saiz dan besarkan zakar dan penis dan penis anda anda. Kaedah penarikkan ini telah lama diamalkan dibenua afrika dan asia sejak zaman berzaman lagi. Ianya merupakan kaedah semula jadi untuk memanjangkan saiz dan besarkan zakar dan penis dan penis anda anda .

Pro Extender membantu besarkan zakar dan penis dan penis anda anda sehingga ke tahap yang anda sendiri tidak akan sangka sangka. Pro Extender boleh dipakai 24jam sehari jika anda mahu. Tiada sebarang kesan buruk akan berlaku pada zakar dan penis dan penis anda anda kerana alat ini boleh dilaras pada keselesaan anda yang anda mahu.

 

alat panjangkan zakar dan penis proetender System

Pro Extender juga mudah dipakai dan tiada siapa yang akan perasan bila  anda memakainya. Alatnya sangat  kecil dan anda boleh pakai dalam seluar dan teruskan aktiviti anda seperti bekerja.  sangat Mudah bukan?

Pro Extender telahpun Terbukti:-

menambahkan  kepanjangan zakar dan penis dan penis anda anda sebanyak 24% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu tertentu.
menambah kelebaran pada zakar dan penis dan penis anda anda sebanyak 19% secara purata. Ianya mungkin lebih bergantung pada individu.
meluruskan zakar dan penis dan penis anda anda jika zakar dan penis dan penis anda anda bengkok atau patah tandan.
membantu anda memuaskan pasangan anda kerana zakar dan penis dan penis anda yang panjang mampu menyentuh makam wanita dengan lebih dalam lagi.
membantu anda menjimatkan ribuan ringgit pada pembedahan zakar dan penis dan penis anda dan amat menyakitkan.

Soalan-Soalan Lazim

Berapakah umur yang sesuai pakai pro extender ni?

Dari 18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk golongan tua sampai umur berapapun. Kajian menunjukkan lelaki yang berumur 60 dan 70 tahun juga menunjukkan kadar pertumbuhan yang sangat ketara. Ini bermakna ia sesuai untuk setiap peringkat umur berapapun.

Adakah akan terdapat kesan sampingan jika pakai?

Tidak, jika anda gunakan mengikut kaedah yang diberi, tiada sebarang risiko dan kesan sampingan akan berlaku jika pakai pro extender.

Adakah alat ini mengakibatkan mati pucuk atau lemah tenaga batin?

Tidak, zakar dan penis dan penis anda akan menegang dalam keadaan normal tanpa sebarang masalah malah menguatkannya lagi.

Adakah pembesaran zakar dan penis dan penis anda akan  berlaku ketika tegang atau ketika zakar dan penis dan penis anda lembik?

Ya, pembesaran akan berlaku ketika zakar dan penis dan penis anda dalam kedua-dua keadaan tersebut.

Bolehkah ia merawat zakar dan penis dan penis anda bengkok?

Ya. Dalam kadar masa 6 hingga 7 bulan rawatan, ia dapat membetulkan 70% dari kadar zaakr yang bengkok tersebut. Kesan dapat dilihat dengan mata kasar anda.

Adakah kesan-kesan ini bersifat kekal?

Ya, ini kerana tisu zakar dan penis dan penis anda yang telah bertambah lagi.

Adakah memanjangkan saiz zakar dan penis dan penis anda membuat zakar dan penis dan penis anda jadi kurus?

Tidak, pembesaran adalah bersifat sekata. Ia menjadikan zakar dan penis dan penis anda memanjang dan membesar sekaligus nanti.

Sakit atau tidak?

Tidak, ia produk dicipta khusus untuk keselesaan. Untuk permulaan anda akan rasa tidak selesa, lama kelamaan perasaan tersebut akan hilang sama sekali.

Saya ada kanser prostat bolehkah saya menggunakan rawatan ini?

Tidak, peralatan ini tidak sesuai untuk pesakit prostat.

Bolehkah saya menanggalkan peralatan jika saya hendak kencing?

Ya, sudah tentu, selesai sahaja, pasang sahaja balik peralatan.

Boleh saya guna pada waktu tidur?

Tidak. Kami tidak mengsyorkan anda memakai Pro Extender waktu tidur, sebab kebiasaannya zakar dan penis dan penis anda akan menegang secara spontan ketika  anda tidur. Lagipun ketika tidur kita bergerak tanpa disedari ini akan membuat zakar dan penis dan penis anda kita melecet nanti.

Apa akan jadi jika tiba-tiba zakar dan penis dan penis anda saya tegang ketika memakai alat ini?

Tiada apa akan berlaku. Alat ini akan berubah secara automatik nanti.

Bolehkah saya memakai seluar jean atau pakaian yang ketat ketika menggunakan alat ini?

Anda boleh pakai jean, tetapi jika terlalu ketat anda buatlah andaian anda sendiri, janji selesa pada zakar dan penis dan penis anda andacontact-amirwaffi

Jika saya pada kebiasaannya duduk untuk jangka waktu yang lama, bolehkah saya guna peralatan ini?

Ya, tapi disyorkan anda berdiri untuk seketika agar perjalanan darah anda sempurna.

Bolehkah peralatan ini dibasuh? Adakah ia akan berkarat?

Adalah disyorkan anda membasuh peralatan seminggu sekali. Ia tidak akan berkarat.

Perlukah saya letak minyak atau pelincir?

Tidak perlu.

Perlukah saya berjumpa pakar urologi sebelum memulakan rawatan?

Tidak perlu, hanya bagi mereka yang benar-benar perlu mendapatkan pengesahan doktor.

Berapa lama perlu saya memakai perlatan ini dalam sehari?

Peralatan ini harus diguna selama 2-3 jam sehari. Bagaimanapun anda boleh mengubah masa yang bersesuaian dengan anda. Kami juga mencadangkan anda berehat sekurang-kurangnya 10 minit selepas 2 jam memakainya. Dan kemudian anda boleh teruskan memakai pro extender. Ingat, rehat 10 minit utk setiap 2 jam anda pakai pro extender.

Adakah sakit bila menggunakan Pro Extender?

Tidak, produk ini adalah alat biasa tanpa bateri dan penggunaan bebas dari sebarang rasa sakit. Pengguna akan mengalami rasa tidak selesa pada tahap awal penggunaan tapi akan hilang setelah 2 atau 3 hari memakai Pro Extender.
Tempahan

TEMPAHAN : 1 unit
Harga : RM 160.00 termasuk kos pos (RM170.00 untuk Sabah/Sarawak)
Maybank : 111105040375 (Mohd Amir Waffi)
wechat : amirwaffi
selepas buat bayaran, sila sms : PRO EXTENDER, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 014-8040578
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok PRO EXTENDER ? (nama anda) ke 014-8040578
STOK TERHAD

contact-amirwaffi