keraskan zakar dan penis dan penis anda mati pucuk dengan handsome up dan cincin zakar dan penis dan penis anda

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

ego-ring

handsome-up

Fungsi pam zakar dan penis dan penis anda Handsome UP

Pam zakar dan penis dan penis anda Handsome Up merupakan satu alternatif bagi urutan zakar dan penis dan penis anda anda . Jika anda tidak mahir dengan urutan tenaga batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas,mudah dan cepat, pam zakar dan penis dan penis anda handsome up ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang pancut awal , ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar dan penis dan penis anda yang besar dan padat serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang paling maksimum.hanya pamkan zaakr anda dan tambat pangkal dengan cincin zakar dan penis dan penis anda

Pam zakar dan penis dan penis anda Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar dan penis dan penis anda anda mampu boleh memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam zakar dan penis dan penis anda Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan minyak lintah tok ayah
Hanya sapukan minyak pada zakar dan penis dan penis anda dan kemudian pamkan dengan Pam zakar dan penis dan penis anda Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar dan penis dan penis anda ini apabila zakar dan penis dan penis anda anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan jika bua selalu!

Cara Guna

Sapukan minyak lintah tok ayah pada keseluruhan zakar dan penis dan penis anda. Biarkan 30 minit supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam zakar dan penis dan penis anda anda.
Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar dan penis dan penis anda anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
Masukkan balang pamkan ke zakar dan penis dan penis anda anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.
Pam berulang kali sehinggalah zakar dan penis dan penis anda anda menegang ke tahap maksimum.Jika mati pucuk ikat dengan getah dan langsung anda boleh bersetubuh dengan isteri anda Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.
Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar dan penis dan penis anda anda mengecut.
Setelah zakar dan penis dan penis anda mengecut, pamkan semula zakar dan penis dan penis anda anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama 30 minit.
Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.Jangan lama sangat guna cukup 10 minit jer

Peringatan!!!

“zakar dan penis dan penis anda akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar dan penis dan penis anda ini.”

Beli Dengan Yakin

Pam zakar dan penis dan penis anda Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar dan penis dan penis anda yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta Pam zakar dan penis dan penis anda Handsome Up juga telah memenangi anugerah usahawan “The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors”.
Tempahan

TEMPAHAN : RM 130.00 (Termasuk Kos poslaju)
Harga : RM 130.00 termasuk kos pos (RM 140.00 untuk Sabah/Sarawak)
Maybank : 111105040375 (Mohd Amir Waffi)
wechat : amirwaffi
selepas buat bayaran, sila sms : HANDSOME UP, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 014-8040578
Jangan Bayar Dulu..!
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok HANDSOME UP ? (nama anda) ke 014-8040578
STOK TERHAD pm laju laju