harga xgene royale krim 2018

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

harga xgene royale krim 2018 rm 120 original dari doktor ismail thambi

Apa itu krim xgene ROYALE?
krim xgene merupakan krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat kelamin lelaki. krim xgene ROYALE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. Menjadikan alat kelamin kuat dan mantap secara semula jadi.

harga xgene royale malaysia

Kenapa perlu menggunakan krim xgene ROYALE?
Faktor pemakanan dan gaya hidup kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan alat kelamin, pembuluh darah pada alat kelamin tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan alat kelamin lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.

Bagaimana krim xgene ROYALE bertindak?
Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI yang terkandung di dalam krim xgene ROYALE bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim krim xgene ROYALE diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan. FORMULASI krim xgene ROYALE akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan MEMANTAPKAN sel pada alat kelamin.

harga xgene royale

Bila kesan penggunaan krim xgene ROYALE dapat dilihat pada alat kelamin?
Kesan pengunaan krim xgene ROYALE dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika krim xgene ROYALE digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

Adakah krim krim xgene ROYALE dapat MEMBESARKAN, MEMANJANGKAN dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?
Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.

Siapa yang harus mengunakan krim xgene ROYALE?
krim xgene ROYALE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *