Pam Vakum zakar lelaki Handsome Up

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

Produk Handsome UP – Handsome Up adalah pam zakar lelaki lelaki yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar lelaki yang keras, besar dan panjang. pam zakar lelaki lelaki ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam hubungan seksual.

handsome-up

Fungsi Handsome UP

pam zakar lelaki lelaki Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar lelaki lelaki ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar lelaki yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

pam zakar lelaki lelaki Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar lelaki anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan pam zakar lelaki lelaki Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan minyak lintah sensaoil.

Hanya sapukan Sensaoil pada zakar lelaki dan kemudian pam dengan pam zakar lelaki lelaki Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar lelaki lelaki ini apabila zakar lelaki anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Cara Guna

  1. Sapukan minyak lintah sensaoil pada keseluruhan zakar lelaki. Biarkan 30 minit supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam zakar lelaki anda.
  2. Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar lelaki anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
  3. Masukkan balang pam ke zakar lelaki anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.
  4. Pam berulang kali sehingga zakar lelaki anda menegang ke tahap maksimum. Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.
  5. Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar lelaki anda mengecut.
  6. Setelah zakar lelaki mengecut, pam semula zakar lelaki anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama 30 minit.
  7. Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.

Peringatan!!!

“zakar lelaki akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar lelaki lelaki.”

Beli Dengan Yakin

pam zakar lelaki lelaki Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar lelaki lelaki yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta pam zakar lelaki lelaki Handsome Up juga telah memenangi anugerah “The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors”.

Tempahan

TEMPAHAN : RM 130.00 (Termasuk Kos poslaju)
Harga : RM 130.00 termasuk kos pos (RM 140.00 untuk Sabah/Sarawak)
Maybank : 111105040375 (Mohd Amir Waffi)
wechat : amirwaffi
selepas buat bayaran, sila sms : HANDSOME UP, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 014-8040578

Jangan Bayar Dulu..!

SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok HANDSOME UP ? (nama anda) ke 014-8040578
STOK TERHAD