Pam pam air bahmate – Terbukti Berkesan

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

PROMOSI TERHAD KEPADA 10 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA 

HARGA PROMOSI : RM 280 termasuk kos pos (RM290 Sabah/Sarawak)

Harga akan dinaikkan semula ke RM299.00 selepas 10 tempahan pertama.

pam air bahmate-malaysia-termurah

**** pam air bahmate ****

Alat Pembesaran Senjata Lelaki Terbaik! dari Amerika!

pam air bahmate-malaysia-jualan-online-harga-murah

pem-besar-zakar dan penis anda-berkesan

Bagaimanakah pam air bahmate berfungsi?

  • zakar dan penis anda anda terbahagi kepada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar dan penis anda) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar dan penis anda); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar dan penis anda anda dalam keadaan menegang, otak kita akan merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar dan penis anda, memenuhi tisu ketegangan.
  • Fungsi pam air bahmate dijelaskan lengkap dalam video dalam laman paling atas tadi. Proses tersebut akan membolehkan ruang-ruang Corposa Cavernosa akan di isi dengan darah secara maksimum dan akan menyebabkan ketegangan zakar dan penis anda. Sekarang, Corposa Cavernosa hanya boleh diisi sekadar saiz semasa sahaja ketika menegang.
  • BERITA BAIKNYA ialah Corposa Cavernosa anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan Waterbuddy
  • Semakin kerap anda menggunakan pam air bahmate, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar dan penis anda anda hanya di bilik air.
  • pam air bahmate direka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam pam air bahmate, lebih tinggi dan besar zakar dan penis anda anda mengembang dan memanjang.
  • Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam pam air bahmate seperti vakum penyedut pam air bahmate menggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar dan penis anda!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.

100

PERHATIAN: Untuk mendapatkan situasi ‘sealant’ atau mampat udara sepenuhnya, pengguna pam air bahmate harus memastikan pangkal zakar dan penis anda bersih dari bulu kemaluan
Tempahan

TEMPAHAN :
Harga : RM 280.00 termasuk kos pos (RM 290.00 untuk Sabah/Sarawak)
Maybank : 111105040375 (Mohd Amir Waffi)
wechat : amirwaffi
selepas buat bayaran, sila sms : pam air bahmate , nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 014-8040578

SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok pam air bahmate  ? (nama anda) ke 014-8040578
STOK TERHAD