x gene royal dr ismail tambi khusus untuk zakar dan penis anda anda

Untuk order sila sms atau wasap saya di talian 0148040578 amir

x gene royal dr ismail thambi

x gene dr ismail thambi

x-gene2

 

Produk x gene royal dr ismail thambi khusus untuk menyihatkan zakar dan penis anda anda yang layu dan lemah

krim xgene royale-royal-dr-ismail-thambi

tengok kata kata dr ismail thambi sendiri
testimoni krim xgene royale royal dari pengguna sendiri
Apakah itu krim xgene royale royal?
krim xgene royale royal adalah krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat zakar dan penis anda. krim xgene royale royal merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan memantapkan zakar dan penis anda lelaki. Menjadikan zakar dan penis anda dan mantap secara semula jadi.Kenapa perlu menggunakan krim xgene royale royal?
Faktor pemakanan dan gaya hidup kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan zakar dan penis anda, pembuluh darah pada zakar dan penis anda tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan zakar dan penis anda lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.Bagaimana krim xgene royale royal bertindak?
Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI yang terkandung di dalam krim xgene royale royal bertindak melalui serapan terus kepada zakar dan penis anda. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim krim xgene royale royal diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan. FORMULASI krim xgene royale royal akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel zakar dan penis andaBila kesan penggunaan krim xgene royale royal dapat dilihat pada alat kelamin?
Kesan pengunaan krim xgene royale royal dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika krim xgene royale royal digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan zakar dan penis anda mula meningkat dan menjadikan  segar secara semulajadi.Adakah krim xgene royale royal dapat besarkan zakar dan penis anda , memanjangkan saiz zakar dan penis anda dan menjadikan zakar dan penis anda dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?
Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot zakar dan penis anda kembali segar, pembesaran zakar dan penis anda dan pemanjangan zakar dan penis anda akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan zakar dan penis anda untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.Siapa yang harus mengunakan krim xgene royale royal?
krim xgene royale royal harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alatzakar dan penis anda. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

Cuba Bandingkan dengan “Ubat Kuat lelaki ” Lain Yang Mungkin Ada Bahan Kimia atau Dadah terlarangseperti tadalafil sildenafil dan sebagainya,seperti catuaba,lepas makan anda jadi pening kepala dengan catuaba,malahan ada yang demam,Lagipun, krim krim xgene royale royal ini  yang diformulasikan oleh dr ismail tambi  adalah daripada bahan 100% semulajadi tanpa bahan kimia. yang memudaratkan tubuh badan anda.Diperbuat daripada rumusan TONGKAT ALI yang sudah terbukti secara “CLINICAL PROVEN” yang telah diluluskan oleh KKM, JAKIM serta USM untuk tujuan mengelakkan daripada kesan sampingan yang dibimbangi oleh pengguna serta membahayakan jantung anda

==========================
HARGA DIKOTAK UNTUK 1 UNIT
==========================
✔ Semenanjung [RM120] ✔ Sabah Sarawak [RM120]

>> PROMOSI PENGHANTARAN DGN TAMBAHAN HANYA RM 5

>> Nak ORDER cuma SMS dengan cara taip

X2 <jarak> dan SEMENANJUNG @ SABAH SARAWAK

hantar ke 0148040578

contact-amirwaffi

Contoh: X2 SABAH

… Saya akan respon segera dan berikan butiran pembayaran yang cukup mudah

==========================
ADAKAH PRODUK INI SELAMAT?
==========================
Produk ini adalah selamat dan YAKIN halal yang diformulasikan sendiri oleh Dr. Ismail Tambi.

Ianya diakui oleh:
✔ KKM (NOT140402935K )
✔ JAKIM
✔ USM (Telah dikaji ianya bebas toksin serta dadah utk memastikan ianya tiada kesan sampingan pada pengguna

=======
AMARAN
=======

krim xgene royale royal ini “BUKAN” untuk mereka yang mahu:

✔ MEMBESAR DAN MEMANJANG DALAM MASA YANG SINGKAT

✔ BUKAN UTK MERAKA MENDAPAT KESAN TAHAN LAMA SPT GAMBIR ATAU SPRAY TAHAN LAMA BILA TIME NAK BUAT HUBUNGAN INTIM SAHAJA

✔ DAN MENDAPATKAN KESAN PERUBAHAN PADA ALAT KELAMIN DALAM TEMPOH YANG SINGKAT
SAYA TAK JAMIN 100% ANDA AKAN DAPAT KESANNYA DALAM MASA YANG SINGKAT

Tapi

Dari apa yang telah disampaikan oleh Pakar Sakit Tuan No 1 Malaysia ini, anda akan perolehi:

✔ KESAN PERUBAHAN  pada zakar dan penis anda dalam masa SESINGKAT 1 HARI DAN PALING LAMA PUN DALAM MASA 1 BULAN MENGIKUT KESIHATAN zakar dan penis anda IN MASING-MASING

✔ MEMBINA OTOT zaakr DAN PEMANTAPAN ANGGOTA zaakr  SERTA MEMBESAR DAN memanjangkan saiz zaakr  DENGAN SECARA SEMULAJADI SETELAH SEL DAN URAT SARAF PULIH

✔ MENGHAPUSKAN BAKTERIA, VIRUS & PARASIT DI SEKITAr  zakar dan penis anda anda

✔ AGEN PERAPIAN & PEMANTAPAN zaakr  LELAKI

✔MEMBERI KESEGARAN & KELEMBUTAN KULIT DI SEKITAR zakar dan penis anda

✔AGEN ANTI CANCER SETA ANTO-OSTEOPOROSIS

================
CARA PENGGUNAAN
================
Dr Ismail Tambi mengesyorkan untuk memakai krim xgene royale royal ini dengan sapu dan belaikan zakar dan penis anda anda  selama 2 ke 4 minit sesudah mandi 2 kali sehari setiap hari. Dilarang keras olehnya untuk tidak mengurut  zakar dan penis anda anda dengan menggunakan produk ini kerana kita sebenarnya tidak tahu urat mana perlu diurut. Krim ini akan menyerap terus ke alat kelamin (Ramuan asas TONGKAT ALI serta herba yang diyakini dapat membantu para lelaki). Ianya tidak perlu dibasuh atau bilas selepas menyapunya

Apa itu krim krim xgene royale royalE?
krim xgene royale merupakan krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat kelamin lelaki. krim krim xgene royale royalE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. Menjadikan alat kelamin kuat dan mantap secara semula jadi.

Kenapa perlu menggunakan krim krim xgene royale royalE?
Faktor pemakanan dan gaya hidup kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan alat kelamin, pembuluh darah pada alat kelamin tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan alat kelamin lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.

Bagaimana krim krim xgene royale royalE bertindak?
Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI yang terkandung di dalam krim krim xgene royale royalE bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim krim krim xgene royale royalE diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan. FORMULASI krim krim xgene royale royalE akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan MEMANTAPKAN sel pada alat kelamin.

Bila kesan penggunaan krim krim xgene royale royalE dapat dilihat pada alat kelamin?
Kesan pengunaan krim krim xgene royale royalE dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika krim krim xgene royale royalE digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

Adakah krim krim xgene royale royalE dapat besarkan, memanjangkan saiz dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?
Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.

Siapa yang harus mengunakan krim krim xgene royale royalE?
krim krim xgene royale royalE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

KANDUNGAN krim krim xgene royale royalE – MEN’S CARE CREAM
Tongkat Ali: Tongkat Ali mengandungi sebatian aktif seperti eurikomanon, eurikomalakton dan eurikomanol yang berupaya menjana penghasilan hormon testosteron sekaligus menggalakkan fungsi dan tenaga seksual kaum lelaki. Ia turut bertindak menggalakkan penghasilan tisu testis dan prostat yang sihat,

Biji Anggur: Biji anggur mempunyai sifat astringen yang tinggi bagi menegangkan kulit selain bertindak mengekalkan kelembapan kulit serta melindungi kulit daripada pancaran radiasi ultraungu (UV) sekaligus memelihara kulit daripada kerosakan dan proses penuaan.

Sweet Almond: Sweet almond merupakan badam yang mempunyai rasa manis serta tumbuh dari pokok yang berbeza dari badam biasa. Ia mengandungi linolein, protein, vitamin dan mineral serta ternyata mampu mengekalkan kesegaran dan keremajaan kulit. Ia juga berupaya memelihara kelembapan kulit serta sesuai untuk kegunaan kulit kering dan sensitif.

Minyak Zaitun: Minyak zaitun tinggi kandungan vitamin E yang bersifat antioksidan bagi membantu memelihara kelembapan dan kehalusan kulit, mempercepatkan proses penyembuhan luka di samping melindungi kulit daripada kerosakan.

Grapefruit: Ramuan ini berfungsi untuk mencerahkan dan melembapkan kulit serta melindunginya daripada sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. Ia juga bersifat anti-bakteria dan anti-virus dan mampu memelihara tubuh daripada jangkitan.

==============================
—> BERMINAT? ORDER sekarang..
===============================
X2 <jarak> dan SEMENANJUNG @ SABAH SARAWAK

hantar ke 0148040578

Contoh: X2 SABAH

… Saya akan respon segera dan berikan butiran pembayaran yang cukup mudah

DAPATKAN DENGAN SEGERA

P/S: KAMI TIDAK MEMBERI PERKHIDMATAN COD ATAU BY HAND. INI KERANA KOS COD LEBIH MAHAL BERBANDING POSLAJU YANG KAMI BERIKAN. PADA YANG INGIN DAPATKAN SECARA BY HAND SILA KE DAMAI SERVICE HOSPITAL DI JALAN IPOH, KL. DI SITU DR ISMAIL SIMPANAN SEDIKIT STOK UTK PESAKITNYA. MOHON DAFTAR DIRI TERLEBIH DAHULU DI KAUNTER SEBELUM DAPATKAN krim xgene royale royal. TQ

— di Malaysia.

krim xgene royale royal-sticker