Pam Bathmate Hydromax X30 malaysia 2018

Pam Bathmate Hydromax X30 malaysia adalah teknologi hidroelektrik utama untuk pembesaran zakar lelaki dan kesihatan. Pam Hydromax X30 menghasilkan tenaga sedut sebanyak 35% berbanding dengan generasi pertama pam bathmate  Hercules menggunakan  sistem pam yang unik yang baru direka, memberikan anda keuntungan yang lebih baik dan cepat. Sistem Bellows kini menggabungkan kedutan lembut baru, sokongan penuh sokongan cincin untuk memberi anda tekanan yang lebih rendah dan keselesaan yang lebih besar di sekitar pangkal zakar dan wilayah testis. Sebagai bonus tambahan, ia juga boleh ditanggalkan untuk memudahkan pembersihan.

Satu ciri Bovine Swivel yang baru membolehkan putaran positif 360 darjah penuh untuk memberikan anda keseluruhan ruang pandangan visual ditambah pilihan perubahan sudut cenderung untuk kecekapan optimum apabila digunakan dalam mandi atau mandi – atau apabila anda menggunakan sistem cincin keseronokan Hydromax yang baru.

pump hydromax

harga Pam  Bathmate Hydromax X30 malaysia

Sistem Super Flow Latch Valve yang baru membolehkan satu tangan mengisi di bilik mandi, menggunakan dan meletakkan pam hidro lebih mudah untuk anda.
Skala bimbingan metrik dan empayar baru memberikan anda pemandangan tontonan visual, ditambah tekstur atas dan bawah pada tiub vakum untuk cengkaman dan kawalan yang lebih baik.
Ukuran belon dalaman telah meningkat dan bilangan convolutions dikurangkan untuk membolehkan anda mencapai pengembangan lilitan yang lebih menarik

Pam  Bathmate Hydromax X30 malaysia

Pam  Bathmate Hydromax X30 malaysia harga murah borong

sentiasa tanda kualiti yang baik) dan sebaik sahaja saya mengeluarkan bungkusan pam itu sendiri terasa sangat kukuh. Pam berfungsi dengan mengisi air, memasukkan zakar anda kemudian menarik badan pam ke arah anda. Ini menolak air keluar injap pada akhir dan membuat banyak sedutan, mengulangi ini sehingga ia pada tekanan yang dikehendaki. Semasa menggunakannya, keuntungan dalam saiz kelihatan agak baik walaupun saya tidak dapat memberi komen tentang sebarang keuntungan jangka panjang yang tetap kerana saya hanya menggunakannya selama beberapa minggu setakat ini. Apabila ia dipam semasa digunakan saya mendapati sedikit pad keselesaan kelabu masih agak tidak selesa walaupun dengan kelembutan sedikit licin padanya. Malangnya saya tidak fikir ada cara yang baik untuk menjadikannya lebih selesa tanpa mengorbankan kuasa sedutan. Setelah pam semua dan dipam sehingga ia tetap berada di tempat yang sangat baik dan sehingga anda menekan pada akhir untuk melepaskan tekanan adalah mustahil untuk lepas landas. Pembersihan adalah sedikit cabaran kerana tidak terdapat kit pembersihan. Bukan masalah besar tetapi doohickey pembersihan span semacam itu sudah bagus untuk memudahkannya sampai ke penghujungnya. Satu lagi isu yang saya jumpai adalah sedikit lebih rumit untuk menyimpan daripada banyak mainan lain, walaupun fakta bahawa injap dibina ke dalam pam tidak menjimatkan beberapa bilik. Manual untuk pam juga menegaskan bahawa ia boleh digunakan di udara dan juga air, walaupun saya mendapati bahawa ia kelihatan jauh lebih sukar untuk mendapatkan cukup vakum untuk melakukan lebih dari satu atau dua pam tanpa ia mendapat udara di dalam dan kehilangan tekanan apabila anda cuba menggunakannya tanpa air.
keputusan mungkin berbeza-beza

pengalaman guna bathmate Pam Bathmate Hydromax X30 malaysia

pengalaman gunaPam  Bathmate Hydromax X30 malaysia

Saya mempunyai ini selama hampir sebulan sekarang jadi saya fikir saya akan berkongsi beberapa pendapat saya. Tayangan Pertama adalah benar-benar dibuat dengan baik. Plastik itu adalah kualiti yang baik dan ia mempunyai rasa padat untuknya, ini bukanlah “pembesar penis yang berlebihan”. Kotak ini direka dengan baik dan sangat mahal, rasanya seperti anda mendapat apa yang anda bayar. Terdapat arahan tentang bagaimana untuk menggunakan bahagian dalam dan mereka cukup jelas, walaupun mereka mempunyai laman web yang boleh anda lawati untuk maklumat lanjut. Terdapat gambarajah bahagian – komponen individu boleh diganti jika mereka haus, yang kelihatan seperti idea yang masuk akal. Penggunaan sebenar betul … Anda benar-benar perlu melakukan ini di dalam bilik mandi, mandi atau basah kerana anda akan mendapat air di seluruh tempat jika tidak. Lupakan menggunakannya di udara kerana ia tidak akan berfungsi. Anda mengisi dengan air hangat (atau sejuk jika itu perkara anda!) Dan masukkan zakar anda ke dalamnya, memandangkan benda itu penuh dengan air dan anda perlu hampir menghidupkannya mendatar untuk melakukan ini, anda akan menumpahkan sedikit, yang memenangi Tidak mengapa jika anda mandi atau mandi, tetapi jika anda berada di ruang tamu! Anda kemudian dengan satu tangan tekan pada injap pada akhir, dan dengan menekan lain ke atas pam, memampatkan belos dan membina sedutan. Air akan menembak akhir apabila anda melakukan ini, satu lagi sebab untuk melakukannya dalam mandi atau mandi! Sebaik sahaja anda telah membina sedutan selesa mereka mengesyorkan anda tidak menggunakannya lebih lama daripada 15 minit. Ia agak tidak selesa apabila mengepamnya, kerana anda meletakkan banyak tekanan pada pangkal paha anda, tetapi anda tidak perlu melakukannya terlalu lama. Saya mendapati bahawa memakai itu adalah sensasi yang menyenangkan. Saya menggunakannya di bilik mandi kerana saya jarang mandi, jika anda tidak menyokong dengan satu tangan dan pam setiap sekarang dan kemudian perlahan-lahan akan kehilangan sedutan, walaupun saya dapati ia dapat diurus dengan sempurna, anda juga boleh membeli tali. Saya bimbang bahawa diri saya tidak dicukur akan menyebabkan masalah dengan sedutan yang dikekalkan tetapi tidak menyebabkan masalah yang serius. Ia mempunyai skala pengukur yang boleh anda gunakan untuk menjejaki kemajuan anda, atau anda boleh mengubahnya jika anda lebih suka tidak tahu. Bagi sebab ramai orang akan membeli ini? Saya tidak fikir saya telah menggunakannya cukup untuk melihat peningkatan yang besar, walaupun ia memberikan anda ereksi tahan lama selepas anda selesai.
keputusan mungkin berbeza-beza

Pam  Bathmate Hydromax X30 malaysia

jual dan beliPam  Bathmate Hydromax X30 malaysia

Sentiasa akan beberapa pam zakar di masa lalu yang menggunakan pam udara dan tangan. Sistem berasaskan air ini sangat berbeza dan anda benar-benar mendapat apa yang anda bayar. Pam itu datang dalam kotak yang sangat bagus yang terbuka untuk mendedahkan pam dan beberapa alat ganti. Isu pertama kemudian timbul: tiada arahan. Sekarang saya tahu ia bukan sains roket tetapi tanpa menonton video tutorial anda bertanggungjawab membuat kekacauan. Ia membawa saya beberapa cuba untuk mendapatkan hang dan anda benar-benar mesti melakukannya di bilik mandi atau mandi. Dengan itu berkata ia menjadi pengalaman yang jauh lebih baik untuk pam standard. Sangat mengesyorkan kepada mereka yang mencari pengalaman pam unggul.
keputusan mungkin berbeza-beza dapatkan Pam Bathmate Hydromax X30 malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *